Med anledning av utvecklingen av Covid-19

Efter att FHM i oktober 2020 kommit med nya rekommendationer för att minska smittspridningen i samhället vill jag berätta vilka åtgärder jag har gjort. Detta för att göra miljön i min klinik så säker som möjligt för mina patienter och mig själv.

Som tidigare ber jag alla mina patienter med minsta förkylningssymtom att stanna hemma och boka om sin tid. Jag har av denna anledning ändrat mina avbokningsregler, så att du kan boka av/om ända till kl 7 samma morgon som du har din bokade tid. Detsamma gäller naturligtvis även mig. Jag kommer även att hålla mig hemma om jag har en sjuk familjemedlem.

Jag ber om att mina patienter tvättar sina händer med tvål och vatten precis innan ni kommer in i klinikrummet. Använd gärna handsprit också. Det står på receptionsdisken på Yogashala och även på mitt skrivbord i kliniken.

Jag vädrar mitt rum mellan alla behandlingar. Nytt är att jag kommer att tillhandahålla munskydd till alla mina patienter och kommer själv även att använda det under behandlingen.

Var rädda om er själva och varandra!

Varma hälsningar och väl mött!

Cecilia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.